Επίπεδο δυσκολίας: εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: λίγος
Χρόνος ψύξης: 1-2 ώρες

Συστατικά για 24 τρούφες

2 κουταλιές του γλυκού πολύ δυνατό κρύο καφέ KIMBO espresso
200γρ σοκολάτα υγείας
2 κουταλιές του γλυκού ρούμι
100ml κρέμα γάλακτος
2-3 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη άχνη
θρυμματισμένα φουντούκια

Λιώνουμε τη σοκολάτα, το ρούμι, τον καφέ KIMBO σε ένα δοχείο και θερμαίνετε σε μπεν μαρί. Αφαιρέστε από τη φωτιά και χτυπήστε απαλά και ελαφρά την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη. Αφήστε το να κρυώσει και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να είναι ομοιόμορφο και κρεμώδες. Αφήστε το να σκληρύνει στο ψυγείο έως ότου το μείγμα να μπορεί να πλαστεί σε μικρά μπαλάκια. Ρολάρετε τις τρούφες πάνω στα θρύμματα φουντουκιού και σερβίρετε σε μικρές θήκες για cup cakes ή σκέτα.