Επίπεδο δυσκολίας: δύσκολο
Χρόνος προετοιμασίας: αρκετός
Χρόνος ψύξης: 3-4 ώρες

Συστατικά για 8 άτομα
2 αυγά
50γρ ζάχαρη άχνη
3 κουταλιές του γλυκού κορν φλάουρ
2 κουταλιές του γλυκού κακάο σε σκόνη
2 κουταλιές της σούπας κρύο καφέ KIMBO espresso – δυνατό
1 κουταλιά του γλυκού ουίσκι

Για τη σοκολατένια στρώση:
400γρ σοκολάτα υγείας
475ml κρέμα γάλακτος

Για τη λευκή στρώση:
200γρ λευκή σοκολάτα
200ml νωπής κρέμας

Λαδώστε μία φόρμα 3cm σε διάμετρο με αποσπώμενο πάτο. Χτυπήστε τα αυγά για 5-7 λεπτά με τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο δοχείο που θερμαίνεται σε μπεν μαρί μέχρι το μείγμα να γίνει παχύ και κρεμώδες. Κατεβάστε από τη φωτιά. Αναμίξτε το αλεύρι καλαμποκιού και τη σκόνη κακάο, προσθέστε τα στο μίγμα των αυγών χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα. Ρίξτε το μίγμα σιγά-σιγά μέσα στη φόρμα και ψήστε για 7 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C. Αφήστε το να κρυώσει για 10 λεπτά στη φόρμα. Αφαιρέστε από τη φόρμα και το αφήνουμε να κρυώσει περαιτέρω σε ένα συρμάτινο δίσκο. Πλύνετε και στεγνώστε τη φόρμα και βάλτε προσεκτικά το κέικ που έχει κρυώσει πίσω σε αυτό. Προσθέστε τον καφέ KIMBO στο ουίσκι και πασπαλίστε την τούρτα από πάνω.Για το πρώτο στρώμα-το σοκολατένιο, λιώστε 200g της σοκολάτας σε μπεν μαρί και αφήστε τη να κρυώσει. Χτυπήστε τη μισή κρέμα γάλακτος και αναμίξτε με τη σοκολάτα με τη βοήθεια μιας σπάτουλας μέχρι να γίνει ομοιόμορφο και κρεμώδες. Χύστε αυτό το στρώμα πάνω στο κέικ και χτυπήστε αρκετές φορές πάνω από τον πάγκο ώστε να μην υπάρχουν φυσαλίδες αέρα. Καλύψτε και καταψύξτε. Για το λευκό στρώμα βάλτε 200g λευκής σοκολάτας σε μπεν μαρί και αφήστε το να κρυώσει. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος και προσθέστε την στη λευκή σοκολάτα με τη βοήθεια μιας σπάτουλας μέχρι να γίνει ομοιόμορφο και κρεμώδες. Χύστε αυτό το στρώμα πάνω στο σκούρο στρώμα και χτυπήστε ώστε να μην υπάρχουν φυσαλίδες αέρα. Καλύψτε και καταψύξτε όπως πριν. Επαναλάβετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα συστατικά για το δεύτερο στρώμα σοκολάτας. Ισιώστε την κορυφή και βάλτε το στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Για να σερβίρετε, αφαιρέστε το κέικ από τη φόρμα τοποθετώντας το σε μια πιατέλα και διακοσμήστε με τα ροδοπέταλα ζαχαροπλαστικής.