Επίπεδο δυσκολίας:  εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: αρκετός
Χρόνος ψύξης:  2 ώρες

Υλικά για 4 άτομα
200ml KIMBO espresso
150ml γάλα
1 φακελάκι ζάχαρη άχνη με άρωμα βανίλιας (ή προσθέστε 1 βανίλια)
4 κρόκοι αυγών
100g ζάχαρη άχνη
Μια πρέζα αλάτι
100ml λικέρ
200γρ μπισκότα σαβαγιάρ

Βράστε το γάλα, τον καφέ KIMBO espresso και τη ζάχαρη άχνη μέχρι το σημείο βρασμού και αφήστε το στην άκρη για 30 λεπτά. Χτυπήστε μαζί τη ζάχαρη και τους κρόκους των αυγών μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Ρίξτε το αλάτι ενώ συνεχίζετε το ανακάτεμα. Ζεστάνετε το μίγμα των αυγών και ρίξτε σιγά σιγά το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει το μίγμα. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε μια πιατέλα και τα σκεπάστε τα με την κρέμα. Βάλτε την πιατέλα στο ψυγείο για δύο ώρες πριν από το σερβίρισμα.