Επίπεδο δυσκολίας: μεσαίο
Προετοιμασία: μικρή

Υλικά για 5 άτομα (20 φρέσκα σουδάκια με γέμιση κρέμας)

20 σουδάκια
Για σπιτικά σουδάκια:
50 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
75 γρ αλεύρι κοσκινισμένο
2 μεγάλα αυγά (χτυπημένα)
100ml νερού
Για τη γέμιση:
175ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη
Για την σάλτσα σοκολάτας:
175γρ απλά κομμάτια σοκολάτας
150ml καφέ KIMBO espresso

Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε το νερό και αφήστε τα να βράσουν. Με γρήγορες κινήσεις προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι αποκολλείται το μείγμα από την κατσαρόλα. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει. Προσθέστε το χτυπημένο αυγό σιγά σιγά, συνεχίζετε να ανακατεύετε έντονα. Τοποθετήστε το μίγμα σε ένα κορνέ για γλάσο με 1cm. στόμιο  και σχηματίστε μικρές μπάλες σε ένα ταψί με χαρτί φούρνου. Ψήστε τα σουδάκια για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C. Μειώστε τη θερμοκρασία στους 190°C περίπου και ψήστε για άλλα 20-25 λεπτά μέχρι να είναι ελαφρώς χρυσαφί χρώμα.
Αφήστε το να κρυώσει. Βάλτε την κρέμα γάλακτος σε ένα κορνέ  με στόμιο 3mm και γεμίστε κάθε σουδάκι.
Ζεστάνετε τα υλικά για τη σως σε μια κατσαρόλα ώσπου η σοκολάτα να διαλυθεί. Φέρτε τη σοκολάτα σε σημείο βρασμού  και στη συνέχεια αφήστε τη να σιγοβράζει για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε τα προφιτερόλ σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με τη σως σοκολάτας λίγο πριν το σερβίρισμα.