Επίπεδο δυσκολίας: εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: λίγος
Χρόνος ψύξης: 3 ώρες

Υλικά για 4 άτομα

6 μικρά φλιτζάνια καφέ espresso KIMBO
6 κουταλιές  του γλυκού ζάχαρη άχνη
6 κουταλιές του γλυκού λικέρ καφέ
Παγωτό βανίλια (προαιρετικά)
Κομματάκια σοκολάτας (για το στόλισμα)

Ανακατέψτε τη ζάχαρη και ζεστό καφέ μαζί και αφήστε το να κρυώσει. Ρίχνουμε τον καφέ σε ένα δοχείο που μπορεί να τοποθετηθεί στην κατάψυξη.  Αφήστε το στο ψυγείο για 3 ώρες, ανακατεύοντας καλά κάθε μισή ώρα. Θρυμματίστε τον παγωμένο καφέ και μοιράστε σε 4 ποτήρια.
Προσθέστε το λικέρ καφέ και σερβίρετε με παγωτό βανίλια. Γαρνίρετε με τα κομματάκια σοκολάτας.