Επίπεδο δυσκολίας: εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: λίγος
Χρόνος ψύξης: 2 ώρες

Υλικά για 6 άτομα

8 κουταλιές του γλυκού δυνατό καφέ KIMBO espresso
400γρ σοκολάτα υγείας
½ λίτρο κρέμα γάλακτος
8 κουταλιές της σούπας γάλα εβαπορέ
Ξύσμα λευκής σοκολάτας

Σπάστε τη σοκολάτα σε κομμάτια και τα τοποθετήστε σε ένα γυάλινο πιάτο με το γάλα εβαπορέ και το καφέ espresso KIMBO. Αφήστε να διαλυθεί αργά σε ένα φούρνο μικροκυμάτων.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και προσθέστε το στο μίγμα.
Τοποθετήστε σε ποτήρια παγωτού και το βάλτε τα στο ψυγείο για 2 ώρες. Διακοσμήστε με ξύσματα λευκής σοκολάτας.