4 κουταλιές του γλυκού κρύο δυνατό καφέ KIMBO espresso
1 κουταλιά του γλυκού αμυγδαλέλαιο
4 αυγά
100g ζάχαρη άχνη
420ml γάλα

Για να διακοσμήσετε
Ζάχαρη άχνη ή σκόνη κακάου
Κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180° C. Λαδώστε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος με το αμυγδαλέλαιο. Χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη σε ένα μπολ μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο. Προσθέστε το γάλα και τον καφέ KIMBO. Ρίξτε το μείγμα στο λαδωμένο σκεύος και τοποθετήστε το σκεύος μέσα σε ένα ταψί. Γεμίστε το ταψί με 3εκ.. Ψήστε τις πουτίγκες στο μπεν μαρί για 20 λεπτά. Καλύψτε με ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο για άλλα 40 λεπτά. Αφαιρέστε τα σκεύη από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν σε ένα συρμάτινο δίσκο. Πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη ή σκόνη κακάο και σερβίρετε. Αν επιθυμείτε προσθέστε λίγη κρέμα γάλακτος στην κορυφή.