Επίπεδο δυσκολίας: εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: λίγος
Χρόνος ψύξης: 2-3 ώρες

Υλικά για 4 άτομα
2 κουταλιές του γλυκού καφέ espresso KIMBO
Ξύσμα και χυμό από το μισό πορτοκάλι
100γρ. ρυζιού
600ml γάλα
2 σταγόνες εσανς βανίλιας
100γρ. ζάχαρη άχνη
λίγη ζάχαρη
175ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές του γλυκού ρούμι

Προσθέστε το καφέ espresso KIMBO και το χυμό πορτοκαλιού σε ένα τηγάνι που περιέχει 150ml νερό και αφήστε τα να βράσουν. Κατεβάστε από τη φωτιά, προσθέστε το ρύζι και αφήστε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά. Τοποθετήστε ξανά στην φωτιά, προσθέστε το γάλα και τη βανίλια.
Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά (όχι πάρα πολύ χαμηλή) μέχρι να γίνει το ρύζι.
Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατέψτε απαλά τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού, το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και το ρούμι. Λαδώστε μια φόρμα  και γεμίστε τη με το μείγμα του ρυζιού, πιέζοντας ελαφρά ώστε να καλυφθούν τυχόν κενά.
Αφήστε το να κρυώσει στο ψυγείο για μερικές ώρες πριν το τοποθετήσετε σε μια πιατέλα.