Η κορυφαία Ιταλική εταιρεία espresso KIMBO δραστηριοποιείται επίσημα στην ελληνική αγορά του espresso μέσω της MAGNA COFFEE SOLUTIONS P.C.

Ξεκινώντας από τη Νάπολη της Ιταλίας στη δεκαετία του 1950 η KIMBO κατάφερε να κατακτήσει ηγετική θέση στην Ιταλική αγορά του καφέ με υψηλής ποιότητας espresso. Με εφαλτήριο την Ιταλία η εταιρεία πλέον δραστηριοποιείται σε 60 χώρες διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και τη Ναπολιτάνικη παράδοση στην παρασκευή καφέ. Αφουγκρασμένοι την Ιταλική παράδοση και ποιότητα η Unilever Γαλλίας, η Heineken Γαλλίας, η Autogrill και η Delonghi δημιούργησαν στρατηγικές συνεργασίες με την KIMBO τόσο στις εγχώριες αγορές όσο και παγκοσμίως.

Η συνταγή για τον αυθεντικό espresso KIMBO ξεκινά με την επιλογή των καλύτερων συστατικών. Με ποικιλία χαρμανιών υψηλής ποιότητας και τη δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη γκάμα espresso blends, ο καφές γίνεται πραγματικά απόλαυση ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Συνδυάζοντας ποικιλίες Arabica, Java και Robusta από την Κεντρική και Λατινική Αμερική, Βόρεια Βραζιλία, Περού, Τανζανία, Ινδία, Γκάνα, Αιθιοπία, σε μια τελετουργία καβουρδίσματος δημιουργούνται τα blends της KIMBO.

Τις ιδιαίτερες ποικιλίες και το άρωμα των KIMBO blends μπορείτε να τα απολαύσετε σε επιλεγμένους χώρους εστίασης, από τους άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες μας.