– Caffè Kimbo
– Ζεστό αφρόγαλα
– Σκόνη κακάο
– Ζάχαρη

Προετοιμάστε τον espresso σε ένα φλιτζάνι του cappuccino και προσθέστε όση ζάχαρη επιθυμείτε. Προσθέστε λίγη σκόνη κακάο.
Εν τω μεταξύ, δημιουργήστε ζεστό αφρόγαλα χρησιμοποιώντας το στόμιο ατμού της μηχανής καφέ προσέχοντας να μη δημιουργηθούν φυσαλίδες. Ρίξτε απαλά το γάλα πάνω από το ζεστό espresso. Πασπαλίστε ξανά με σκόνη κακάο. Διακοσμήστε με λίγο αλεσμένο καφέ.
Για όσους επιθυμούν κάτι πιο γλυκό
Με την ίδια συνταγή, προετοιμάστε τον καφέ κάνοντας τον όσο γλυκό επιθυμείτε. Αδειάστε τον καφέ σε ένα μεγαλύτερο φλιτζάνι και προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού κρέμα σοκολάτας με γεύση φουντούκι. Προσθέστε λίγη σκόνη κακάο και στην κορυφή βάλτε πιο κρεμώδη γάλα.